Als vrijwilliger

Samen met vrijwilligers maakt Filet Divers een concreet verschil voor mensen die er nood aan hebben. Help je graag mensen en ben je op zoek naar een duurzaam engagement? Dan zit je in onze vrijwilligerswerking aan het juiste adres!

Momenteel zoeken we:

 

Als student

Jongeren vanaf 16 jaar kunnen een sociale stage doen indien ze minimaal 5 dagdelen meewerken. Dit verspreidt over een periode van 5 weken en tijdens de openingsuren van de Sociale Kruidenier. Op die manier leer je beter de werking en de medewerkers kennen en ben je inpasbaar.

Jongeren die een inleefstage willen doen, zijn welkom als er ruimte en plaats is, op voorwaarde dat ze minimaal een week deelnemen.

Bij stage of inleeftraject is er eerst een kennismakingsgesprek. Neem contact op met ons.

 

Als groep

In Filet Divers kunnen we groepen (van 8 tot 40 personen) ontvangen voor een halve dag. We bieden hen informatie over Bond zonder Naam en haar initiatieven rond armoedebestrijding zoals de werking van Filet Divers met de Sociale Kruidenier.Aansluitend volgt een rondleiding in het gebouw.
Kostprijs € 3 per persoon met een minimum van € 50 en een maximum van € 100.
Koffie en thee inbegrepen.

Groepen kunnen niet ingeschakeld worden in de werking. Deze wordt immers uitgevoerd door vrijwilligers die op permanente basis meewerken.